Tid att starta en ny tradition här på Atletisk.se! Varje vecka kommer vi dela med oss av de bästa webben erbjudit inom träning under veckan som gått. Här kommer ni finna en variation av artiklar, videos och säkert annat läs och sevärt för den träningsintresserade. Actions speak louder than words, so here goes!

CrossFit SEALFit Intro

SEALfit är Ett nytt träningsinstitut i Amerika som drivs av före detta Navy Seals, träningen är utvecklad för att förberedda en för den mentala och fysiska stress som kandidater inom Navy Seals utsetts för. Här får vi en inblick i hur det ser ut när några av världseliten inom Crossfit går igenom träningen. Hela serien finns att se på CrossFIT Journal för prenumeranter.

Genetik för att bygga Muskler

The Hodge Twins är för mig till störst del underhållning och inte träningslära men de ämnen de tar upp är ofta relevanta. Kroppstyper och genetik är något som många ser till som begränsning när man i själva verket borde se till sina utmärkande genetiska drag.

Fuckarounditis

En klockren artikel från Martin Berkhan, som beskriver ett vanligt fenomen bland hobby atleter. (English)

Fuckarounditis is a behavioral disorder characterized by a mediocre physique and complete lack of progress, despite significant amounts of time spent in the gym.

Läs Fuckarounditis på Leangains.com

Till nästa vecka! work hard, play hard!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>